Ølstykke
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 3. april 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 3. april 2023

DR1

05:20  

Landsbyhospitalet (59)
Landsbyhospitalet (59) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Hospitalsdirektøren Carnegie forsøger at rejse penge til en ny afdeling for for tidligt fødte børn. Lizzie bliver smidt ud af sin lejlighed og vælger en utraditionel løsning på sit boligproblem. Og søster Brigid bliver hasteindkaldt som babysitter, da dr. Ormerod kaldes ud til en syg patient.

06:10  

Politiskilt 56 III (2)
Politiskilt 56 III (2) Engelsk krimiserie fra 2015. (WPC 56) I 1956 arbejder den unge Annie Taylor som politibetjent i en engelsk provinsby. Hun har det ikke fra fremmede, for hendes far var også ansat i politiet. Annie forguder sin far, men da hun tager del i efterforskningen af en gruopvækkende mordsag, kommer far og datter på kant.

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Demens - Det nationale demenssymbol, Depression - så bør man søge hjælp og Spar på energien.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Mejsernes hemmelige verden
Mejsernes hemmelige verden Tysk naturfilm fra 2022. (Superbirds - The Secret Life of Tits) Vi ser dem hver dag, og lægger næsten ikke mærke til dem. Mejser. Små livlige, nuttede fjerbeklædte væsner, der findes i et utal af arter. Men hvor godt kender vi dem egentlig? Kom med ind i disse modige fugles underholdende og farlige verden. Og se, hvordan de danner livslange venskaber, jager føde i fællesskab med andre fuglearter, bruger deres sang til at formidle og er yderst tilpasningsdygtige.

08:05  

Jordens eksotiske tropeøer (1:3)
Jordens eksotiske tropeøer (1:3) Britisk naturserie fra 2020. (Earth's Tropical Islands) Tag med til tre af Jordens mest eksotiske og gådefulde øer - Madagascar, Borneo og Hawaii. Takket være deres isolerede beliggenhed har øerne et usædvanligt dyreliv, der ikke findes andre steder. Turen starter på Madagascar. Verdens ældste ø og hjem for den største gruppe af unikke dyrearter på nogen ø - deriblandt de berømte lemurer.

08:55  

Troldehjertets hemmelighed (1:7)
Troldehjertets hemmelighed (1:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Det er Sankthansaften i Lindestrup. Magien er særlig stærk denne aften, og Skovkonen kan se, at en stor ondskab er på vej. Hun advarer børnene mod at røre den forstenede trold i skoven. Men den 13-årige Karen kan ikke lade være. Samtidigt prøver den mystiske Rebekka at undslippe troldejægeren Cornelius. Karen gemmer Rebekka på gården, men næste morgen vågner Rebekka op med en hale. Hvad er der ved at ske? Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Roberta Reichhardt, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

DR2

05:05  

Superskurken Tekashi 6ix9ine (1:3)
Superskurken Tekashi 6ix9ine (1:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine) "Fuck being a superhero, I wanna be a villain". Tekashi 6ix9ine er den mest berygtede rapper nogensinde. Han er opvokset i Brooklyn, hvor et voldsomt barndomstraume får ham til opfinde en grænsesøgende wannabegangster med regnbuefarvet hår og vilde tatoveringer. Her følger vi den kontroversielle superskurk - fra hans barndom, globale berømmelse og frem til hans skræmmende deroute.

05:55  

Superskurken Tekashi 6ix9ine (2:3)
Superskurken Tekashi 6ix9ine (2:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine) Efter 6ix9ines hitsingle 'Gummo' følger penge, succes og berømmelse. Men kun i begyndelsen. For at få yderligere opmærksomhed troller han sine hatere på de sociale medier og støder hiphop-miljøet fra sig. Og hans ekstreme adfærd på internettet tiltrækker sig også politiets opmærksomhed.

06:55  

Superskurken Tekashi 6ix9ine (3:3)
Superskurken Tekashi 6ix9ine (3:3) Amerkiansk dokumentarserie fra 2021. (Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine) 6ix9ine fortsætter sin voldelige livsstil på de sociale medier. Men snart anholdes han af FBI og kendes skyldig i bandekriminalitet og ryger i fængsel. Da han løslades, trækker han igen overskrifter, men kun for en tid. Vil Tekashis karriere brænde ud ligesom så mange andre superskurke i vores tid?

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Skraber i en sti

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (10)
Rosa fra Rouladegade III (10) Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

06:00  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

06:15  

Ernest & Celestine (8)
Ernest & Celestine (8)

06:30  

Sarah og And (3)
Sarah og And (3)

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Landet for længe siden: Saurusstenens hemmelighed
Landet for længe siden: Saurusstenens hemmelighed I udkanten af Den Store dal ligger den mystiske Saurus Sten og tvillinge-trehornene Dinah og Dana er løbet hjemmefra for at finde den. Nu er det op til Lillefod, Cera, Spir, Ducky og Petri at få dem hjem igen.

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:45  

Marens hvalpeskole (1:4)
Marens hvalpeskole (1:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Valpeskolen) Livet med en hvalp er ikke bare sjov og leg. Hundetræner Maren Teien Rørvik hjælper fire nye hundeejere med at få en god start på livet sammen. Hvad skal der til for at gøre en hvalp til den hund, som ejerne har drømt om?

10:15  

Husdrømme (7:8)
Husdrømme (7:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Miaad og Oriana. Miaad vil gerne vise sin kone, at han er i stand til at bygge deres livs drømmehus, men han vælger at begynde i mindre skala, nemlig med et lille hus i et klassisk kolonihaveområde i Malmø. Det viser sig dog, at selv om huset er lille, er udfordringer store!

10:25  

Kærlighed til kanaler VI (4:10)
Kærlighed til kanaler VI (4:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales begiver sig denne gang ud på deres første latinamerikanske eventyr i Argentina. En tur, der bringer dem gennem de smukke floder i Paraná-deltaet, byder på masser af gin og tonic, junglebyer, kolibrier, argentinsk tango - og historien om en beskidt krig.

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (3)
Antikkrejlerne XVIII (3) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Walter og Trofast - et spørgsmål om liv eller brød
Walter og Trofast - et spørgsmål om liv eller brød Walter og Trofast har åbnet et bageri - som det hele udvikler sig til et mord-mysterium, som bliver særligt speget, da Walter forelsker sig. Instruktør: Nick Park.

10:00  

Cirkus Summarum 2016
Cirkus Summarum 2016 Der er fest og magi i manegen når årets store cirkus show går i luften.

11:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:55  

Paddington
Paddington

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (14)
Bonderøven 2014 (14) Humlekopperne ved stuehuset er modne, så Frank går i gang med at plukke til årets ølproduktion. Fodermarvskålen, som stadig står på marken, er god spise til fårene. Og så er der sæson for krebsefiskeri. Johan og Frank tager på overnatningstur til en sø, hvor de sætter krebseruser op. De hygger sig med at lave et telt af grangrene og en grøn presenning. Og aftensmaden er pizza, lavet over bålet.

12:45  

Nak & Æd - et vortesvin i Mozambique (7:10)
Nak & Æd - et vortesvin i Mozambique (7:10) Sæson 5 (2014). Det er august og Jørgen og Nikolaj er taget til Mozambique i Afrika. Denne gang er det for at udleve Jørgens drengedrøm om at skyde et vaskeægte vortesvin. Men vortesvin er sky og gemmer sig i højt græs eller huler. Så spørgsmålet er, om de to venner har øjnene med sig og kan være stille nok til at få et vortesvin på menuen. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 16.03.15

13:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Højgravide Flint kæmper for at beholde sit hjem, mens spændingerne hos Whiskers-flokken forværres af den ekstreme varme, der får den ellers loyale Brea til at foretage et usædvanligt træk.

13:55  

Bagom: Fiskene i Sverige (7:9)
Bagom: Fiskene i Sverige (7:9) Vi går bag serien 'Fiskene i Sverige'. Se hvordan de betagende naturoptagelser er blevet til.

14:05  

Hammerslag 2021 - Villa ved søen
Hammerslag 2021 - Villa ved søen I denne uges Hammerslag bliver det eksklusivt, når vært, Tina Müller, inviterer indenfor i to villaer lige ned til Silkeborgsøerne. Lars Lyng og Kristine Virén konkurrerer mod Jacob Carlsson og Lena Schmüser, når de først skal gætte prisen på en ekstravagant villa med velourtapet på væggene og pool i forhaven. Dernæst går turen længere ned ad Silkeborgsøerne til Sejs-Svejbæk, hvor de to hold imponeres af et lille træhus på en stor og velbeliggende grund med hele to tilhørende badebroer.

14:35  

Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver
Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver Kender Du Typen? gæster et svensk træhus i Holte, hvor børnenes trommesæt står i stuen og aftenens kendte hovedperson elsker at få uventede gæster. Hvem er det, som går i skovmandsskjorte, elsker sin romaskine og giver den gas med støvsugeren? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup går på opdagelse og forsøger at regne ud, hvem den kendte er. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Koralrevets hemmeligheder - Filippinerne (1:4)
Koralrevets hemmeligheder - Filippinerne (1:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Ocean Wild) I det krystalklare vand i Østasien lever der flere koraller og revfisk end noget andet sted på kloden. Her er planter og fisk afhængige af hinanden - både havets største skabninger, små revfisk og farvestrålende koraller. Nu giver ny forskning os indblik i en hidtil skjult verden. For under havoverfladen er farver og camouflage altafgørende for at opretholde livet.

12:50  

Koralrevets hemmeligheder - Indonesien (2:4)
Koralrevets hemmeligheder - Indonesien (2:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Ocean Wild) Det Indonesiske Øhav er hjemsted for et mangfoldigt dyre- og planteliv. I det lave, varme vand rundt om øerne lever nogle af verdens særeste skabninger - og også nogle af de mest dødbringende. Takket være koralrevenes mange leve- og skjulesteder kan Indonesien prale af at have over 1600 forskellige arter af revfisk. Her undersøger vi, hvad der skal til for at dyrene kan overleve i det enestående havmiljø.

13:40  

Koralrevets hemmeligheder - Japan (3:4)
Koralrevets hemmeligheder - Japan (3:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Ocean Wild) Japan strækker sig 3000 kilometer fra nord til syd. Biodiversiteten i østatens havøkosystem er større end de fleste andre steder. Men livet i havet er præget af hård konkurrence - og de havlevende dyr har måttet tilpasse sig for at overleve. Mød store grupper af ynglende pukkelhvaler, intelligente øresvin og dværgkejserfisk, der kan skifte køn.

14:30  

Koralrevets hemmeligheder - Thailand (4:4)
Koralrevets hemmeligheder - Thailand (4:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Ocean Wild) Thailand er et af de lande i Sydøstasien, der har den største biodiversitet. De thailandske farvande vrimler med liv under havoverfladen. I mangroven og ved koralrevene lever der hundredvis af fiskearter. Og på dybere vand lever de store havrovdyr. Dyk med ned under havoverfladen og se, hvordan de havlevende dyr i Thailand har udviklet opfindsomme forsvarsstrategier - og hvordan rovdyrene har lært sig at jage de byttedyr, som er sværest at fange.

TVR

12:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

12:20  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at krokodillens bedste ven er en lille fugl? Ta´ med Lille Nørd på krokodillejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan krokodillen børster alle sine tænder.

12:47  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

12:55  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

13:40  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

13:48  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

14:05  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (8)
Onkel Rejes Heavyband (8) Onkel Rejes Heavyband beslutter sig for, at de 99.000 kr. fra bankrøveriet skal bruges til røgbomber, fontæner og ild, der sprutter, så de kan lave et mega heavy sceneshow til Heavy-MGP. Så turen går til Onkel Rejes egen onkel Onkel Bum, der sælger den slags. Desværre ligger hans butik i den farlige ende af byen.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den sure mand har stjålet børnenes penalhuse og kværner blyanterne til pyntebark. Motor Mille sniger sig ind på slottet for at finde det hemmelige rum, hvor penalhusene er gemt, men hun bliver låst inde. Kan børnebanden finde Motor Mille og hjælpe hende ud?.

14:50  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

DR1

15:20  

Mord med miss Fisher (19)
Mord med miss Fisher (19) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Byens forlystelseskvarter er præget af bandekrig og politiets voldelige forsøg på at bekæmpe den. Da en bandeleder findes død uden for en boksering, begiver Phryne sig ned i en farlig underverden for at opklare sagen.

16:15  

Mord med miss Fisher (20)
Mord med miss Fisher (20) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phrynes mekaniker Ailsa er ved at forberede sig til det årlige bilvæddeløb, da kvindeholdets kører, Gerty, findes død i sin bil. Det tragiske dødsfald er et tilbageslag for forkæmperne for kvindelige bilister - men Phryne er sikker på, at Gertys død ikke var nogen almindelig bilulykke.

17:10  

Landsbyhospitalet (60)
Landsbyhospitalet (60) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) En mystisk ung kvinde er flyttet ind hos forstanderinden. Lizzie og Alun er vældig nysgerrige efter at finde ud af, hvem hun er - og da Alun løber ind i hende, har han pludselig fået sig selv en date. Samtidig forsøger dr. Banner at hjælpe en enlig mor med pengeproblemer, mens Stella møder en ældre herre med en hemmelighed, der kan koste ham hans frihed.

17:55  

Antikduellen (5:30)
Antikduellen (5:30) Finaledag i Antikduellen! To af landets mest erfarne antikhandlere har hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Jan Helmer fra Svendborg Auktioner mod Hans Henrik Voetmann fra Actors' Antiques i København. De har været på skattejagt i Aarhus, Holstebro, Svendborg og København, og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen i dag. Sendt første gang 03.05.13

DR2

15:25  

Fireflies in the Garden
Fireflies in the Garden Amerikansk drama fra 2008. Den succesrige forfatter Michael er på vej hjem for at besøge sin familie, da en tragisk ulykke vender op og ned på alles liv. Michael har altid været på kant med sin tyranniske far, og ulykken tvinger ham til at tage livtag med deres anstrengte forhold. Medvirkende: Ryan Reynolds, Willem Dafoe, Julia Roberts m.fl. Instruktion: Dennis Lee.

17:25  

Explainer - Tæt på døden i Putins kødhakker
Explainer - Tæt på døden i Putins kødhakker Advarsel: Videoen indeholder voldsomme billeder. Den anerkendte krigsfotograf Jan Grarup har tilbragt 10 dage i den ukrainske by Bakhmut, som bliver kaldt for "Putins kødhakker". I løbet af det sidste halve år har tusindvis af ukrainske og russiske soldater mistet livet i byen, som er én af de blodigste slagmarker i verden lige nu. I videoen fortæller Jan Grarup om krigens voldsomme brutalitet, og om mødet med de mennesker, der er blevet tilbage i resterne af den udbombede by. Men også om en episode, hvor han selv kom meget tæt på russernes granater.

17:35  

Tre døgn for Condor
Tre døgn for Condor Amerikansk thriller fra 1975. (Three Days of the Condor) Det starter som en ganske almindelig dag på arbejdet for CIA-manden Joe Turner, men pludselig er alle hans kolleger myrdede, og han selv svæver i livsfare. Der er ikke meget hjælp at hente hos hans overordnede, så Joe må skjule sig hos en tilfældig kvinde, indtil han finder ud af, hvordan han skal overleve sammensværgelsen. Medvirkende: Robert Redford, Faye Dunaway, Max von Sydow m.fl. Instruktion: Sydney Pollack.

TVR

15:02  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

15:05  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:40  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder skralde-dingeren + Vovserne redder den kongelige rustning

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

17:30  

Sofus II (5)
Sofus II (5) Sofus lander hos Simon, der bor på en gård på Sejerø. Simon skal hjælpe sin mor med at dele post ud på hele øen. Simon cykler på sin egen cykel, men det kan godt være hårdt for benene, når bakkerne er stejle. En chokolademad i solen giver heldigvis kræfter. Simon giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

17:45  

Alfred danser ballet (5)
Alfred danser ballet (5) Efter mange ugers træning er dagen kommet, hvor Alfred skal stå på den store scene for første gang.

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Troldehjertets hemmelighed (2:7)
Troldehjertets hemmelighed (2:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Hvorfor har Rebekka fået en hale? Er det magi eller helt naturligt? Karen og Rebekka søger hjælp hos Skovkonen, der kommer med en chokerende afsløring. Karen bliver nødt til at vælge: Skal hun jage sin nye veninde bort? Samtidig forbereder herregårdsdatteren Marie Louise og staldkarlen Rasmus deres bryllup, men deres familier fortryder det planlagte ægteskab. Hvordan kan parret forblive sammen? Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

20:30  

Hammerslag 2022 - Sommerhus i klitterne
Hammerslag 2022 - Sommerhus i klitterne Klitter og skøn beliggenhed er på programmet, når Tina Müller i denne omgang Hammerslag byder velkommen til den jyske vestkyst. Her kæmper Mira Lie Nielsen og Christian Torp mod Lena Schmüser og Jacob Carlsson, når de skal gætte salgspriserne på to sommerhuse midt i klitterne langs den jyske vestkyst. Først besøger vi et sommerhus fra 1931 i et af Danmarks ældste sommerhusområder, Vedersø Klit. Turen går derefter videre til et sommerhus med fænomenal udsigt, når holdene skal se et klassisk sommerhus i træ tæt på havet.

DR2

19:30  

Feldthaus og verdens sejeste kvinder
Feldthaus og verdens sejeste kvinder Christine får kam til sit hår, når hun forsøger at følge i hælene på Waed. Ud over at have født sit fjerde barn for tre måneder siden, er Waed aktivist, gedehyrde og den første kvinde med kørekort i den beduinlandsby hun bor i på den besatte vestbred i Palæstina. Omringet af israelske bosættere kæmper hun for kvinders rettigheder i en mandsdomineret kultur.

20:00  

Filmperler: Selvmordsturisten
Filmperler: Selvmordsturisten Dansk spillefilm fra 2019. Forsikringsagenten Max får besked om, at kræftsvulsten i han hjerne er uhelbredelig. Han elsker sin kone, og vil gerne skåne dem begge for et sygdomsforløb, hvor svulsten uigenkaldeligt vil forandre ham. Derfor tager han til det hemmeligt, afsidesliggende luksus-resort Aurora Hotel, der hjælper folk med et lykkeligt og smertefrit selvmord. Her får Max også på forunderlig vis mulighed for at genopleve den første elskovsnat med konen. Men kan Max fortryde? Og hvilke konsekvenser har det, hvis man fortryder? Medvirkende: Nikolaj Coster-Waldau, Tuva Novotny, Solbjørg Højfeldt, Sonja Richter. Manuskript: Rasmus Birch. Instruktion: Jonas Alexander Arnby. Produktion: Snowglobe ApS i samarbejde med bl.a. Det Danske Filminstitut og DR.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Emma hjælper en bortkommet og såret gepardunge, bliver Kitt-10 jaloux og komplicerer holdets opgave med at redde hele gepardfamilien.

18:30  

Ulvehunden
Ulvehunden Animationsfilm fra 2018. Ulvehunden, Hvidtand, lever alene med sin mor i Alaskas vildmark, indtil han finder sit hjem hos indianerne, der bliver narret til at sælge ham til en brutal hundekamps-arrangør. Det er et forfærdeligt liv, men heldigvis findes der også gode mennesker i vildmarken.

19:53  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Oprør (2:2) - Er der flere sandheder?
Oprør (2:2) - Er der flere sandheder? Mediebilledet i dagens Danmark er i hastig forandring, og vi har flere valgmuligheder, når vi søger information og nyheder, end vi havde før i tiden. Men hvad betyder det for den demokratiske sammenhængskraft? Er det en udvikling, der på sigt kan føre til en øget splittelse i befolkningen? Morten, Ali, Malue og Saszeline føler sig ikke lyttet til i de store etablerede danske medier og opsøger i stedet andre nyhedsplatforme.

22:10  

Shetland V (3:6)
Shetland V (3:6) Britisk krimiserie fra 2021. Jagten på Sandys overfaldsmand går ind. Samtidig tager efterforskningen en voldsom drejning efter en chokerende tilståelse.

23:05  

Shetland V (4:6)
Shetland V (4:6) Britisk krimiserie fra 2021. Logan Creggan er bevæbnet og ude efter hævn. Perez må forsøge at finde ud af, hvad der er foregået, før Creggan finder frem til sit mål. Han får Shetlandsøerne lukket ned, og så går jagten ind på Creggan.

DR2

21:30  

Guddommelig mad (1:4): Olivenolien og Evigheden
Guddommelig mad (1:4): Olivenolien og Evigheden Claus Meyer og præsten Poul Joachim Stender tager til Grækenland og Israel i en jagt på den mad og de råvarer, der flyder gennem Biblen. På Manihalvøen i Grækenland løber olivenolien i en grøn flod fra bjergene og ned i gryderne, og de to venner oplever et lille glimt af evigheden midt i olivenhøsten. Claus ifører sig badebukser og deltager i et græskortodoks ritual, hvor både Gud og velsignelse venter under vandet.

22:30  

Gåden om vores himmelrum (1:3) - Guder og uhyrer
Gåden om vores himmelrum (1:3) - Guder og uhyrer Tysk dokumentarserie fra 2020. (Ancient Skies - Gods and Monsters) Himlen har altid haft stor indflydelse på menneskets tilværelse. Vi har brugt den til at navigere efter, bygge efter og til at definere selve tiden. Her dykker vi ned i vores besættelse af det gådefulde himmelrum, som engang blev forstået gennem myter, guder og overnaturlige væsner. Men som i dag observeres ved hjælp af astronomi og teknologi, som kan bringe os millioner af lysår væk og afsløre stjerner, der fødes.

23:25  

Rejsen til Amerika - de danske udvandrere (1:3)
Rejsen til Amerika - de danske udvandrere (1:3) Tvunget af fattigdom rejste ti procent af danskerne til Amerika mellem 1850 og 1920. I første afsnit af Rejsen til Amerika følger vi de første udvandrere, der opgav alt for at begive sig ud på en lang, farefuld rejse i det ukendte.

23:55  

Mordet på Sarah
Mordet på Sarah Italiensk dokumentarserie fra 2021. (Sarah - La ragazza di Avetrana) I august 2010 forsvinder 15-årige Sarah Scazzi fra den lille italienske by Avetrana. Hendes mor Concetta Serrano går til politiet, som iværksætter en stor eftersøgning. Sarahs kusine Sabrina bliver familiens talsperson foran de hungrende medier. Men hun skjuler noget. Den kontroversielle historie om Sarah spænder over 12 år, og handler om skiftende vidneudsagn, det italienske retssystem og mediernes intense dækning af sagen.

TVR
DR1

00:05  

Gift ved første blik USA XI (16:21)
Gift ved første blik USA XI (16:21) Corona-karantænen er blevet ophævet. Nu får parrene endelig mulighed for at begive sig ud på en tiltrængt udflugt. For nogle af dem forstærker turen deres forhold, mens den for andre får dem til at tvivle på, at de ønsker at forblive gift.

01:30  

Mord med miss Fisher (14)
Mord med miss Fisher (14) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Den glamourøse Phryne Fisher arbejder som detektiv i 1920'ernes Melbourne. Kriminalinspektør Jack Robinsons svigerfar, vicepolitidirektør Sanderson, bliver indblandet i en sag om mordet på en prostitueret. Jack ønsker at rense hans navn og giver Phryne strenge ordrer på ikke at blande sig. Men det har den handlekraftige snushøne ikke tænkt sig at rette sig efter...

02:25  

Mord med miss Fisher (15)
Mord med miss Fisher (15) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Den glamourøse Phryne Fisher arbejder som detektiv i 1920'ernes Melbourne. Phrynes tante Prudence beder en berømt spiritist forsøge at kontakte Prudences afdøde gudsøn. En besked fra det hinsides fører til en krigsveterans død og sætter Phryne på sporet af et gammelt mord.

03:30  

Husdrømme (6:8)
Husdrømme (6:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger stockholmeren og 'industriromantikeren' Lars, der har fundet sit drømmehus i en lille by uden for Malmø. Huset er en gammel lastvognsgarage fra 50'erne. Det vil han nu lave om til beboelse, men med hans krav om perfektion i selv de mindste detaljer sprænger tidsplanen totalt.

03:30  

Kærlighed til kanaler VI (3:10)
Kærlighed til kanaler VI (3:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales tager denne gang ud på en rejse gennem kanalhistorien, når de udforsker vandvejene i det nordvestlige England. Turen går fra forstæderne i Manchester med den pulserende 'Gay Village', gennem Storbritanniens første specialbyggede kanal og til den store kanalhavn i Ellesmere.

DR2

00:50  

Reagan - fra Hollywood til Det Hvide Hus (1:4)
Reagan - fra Hollywood til Det Hvide Hus (1:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Reagans) Ronald og Nancy Reagan er et af USA's mest polariserende og magtfulde par nogensinde. Deres iscenesættelse af dem selv som den amerikanske drøm er Hollywood værdig. Ægteparrets partnerskab og især Nancys betydelige indflydelse på sin mand og hans embede går over i historien.

01:45  

Therese - pigen, der forsvandt (2:5) - Famlen i blinde
Therese - pigen, der forsvandt (2:5) - Famlen i blinde Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) Lokalmiljøet gør, hvad det kan for at hjælpe. Politiet får 4645 tips til efterforskningen, men ingen leder dem på sporet af den 9-årige pige. Og rygterne løb løbsk i den lille forstad.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, OELSTYKKE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0331073450