Ølstykke
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 6. april 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 6. april 2023

DR1

05:10  

Landsbyhospitalet (62)
Landsbyhospitalet (62) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Det går op for forstanderinden, at Carnegies forsøg på at rejse penge til en ny hospitalsfløj ikke ligefrem går efter planen. Har hospitalsdirektøren stoppet pengene i sin egen lomme? Samtidig bemærker dr. Banner, at Ken er helt nede i kulkælderen. Hvad er der galt med den normalt så muntre portør?

06:00  

Lystfiskerliv (2:8)
Lystfiskerliv (2:8) Svensk livsstilsserie fra 2020. (Fiskeliv) Martin besøger Emilie for at fiske i hendes hjemvand i Dalarna. Vi tager på smugfiskeri i Lungsjöåen og fluefiskeri i en klassisk put and take-sø. I Dalarna er store dele af vandløbene udnyttede af kraftbyggerier og opdæmninger. Nu arbejder interesseorganisationer og andre for at restaurere vandløbene og genindføre fiskene i deres naturlige miljø.

06:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Marens hvalpeskole (3:4)
Marens hvalpeskole (3:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Valpeskolen) Maren samler Bailey og Gingko til fælles hvalpetræning. Saltos vandskræk skal kureres, og Helene oplever, hvor meget Barack egentlig betyder i en vanskelig tid.

08:50  

Troldehjertets hemmelighed (4:7)
Troldehjertets hemmelighed (4:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Det lykkes Karen og Skovkonen at genoplive Rebekka, men faren er ikke drevet over. Kun én ting kan standse Rebekkas forvandling til en menneskeædende trold: Troldejægerens magiske troldehjerte. Kan hjerteveninderne nå at stjæle det inden det er for sent? Samtidigt slider den hårde hverdag på Marie Louise og Rasmus' forhold. Han har fået arbejde, og hun skal lære at lave mad. Er deres kærlighed til hinanden stærk nok? Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Roberta Reichhardt, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

DR2

07:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Jagten på den kristne kulturarv (1:3)
Jagten på den kristne kulturarv (1:3) Hvordan har 1000 års kristendom påvirket os danskere og vores måde at tænke og leve på? Måske mere end vi tror. Kristian Leth går på jagt efter et svar og undersøger i dette program, hvor frie vi egentligt er i fitnesscentret, i vores madvaner og vores dyrkelse af porno.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - FRYGT
Luk op Luk i - FRYGT Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.

06:15  

Ernest & Celestine (11)
Ernest & Celestine (11)

06:30  

Sarah og And (6)
Sarah og And (6)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Yakari på store eventyr
Yakari på store eventyr Den lille Sioux-indianer Yakari drager alene ud i verden i jagten på vildhesten Lille Torden, som siges at være utæmmelig. På sin rejse møder Yakari mange farer, men opdager også, at han har fået evnen til at tale med dyrene.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:25  

Husdrømme (2:8)
Husdrømme (2:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger parret Anna og Lars, der elsker at renovere og er ret professionelle. De har købt drømmehuset på Strandvejen nord for København og har store planer. Blandt andet vil de gerne have en tilbygning - men det synes kommunen ikke er nogen god idé.

09:25  

Husdrømme (3:8)
Husdrømme (3:8) Svensk livsstilsserie. Anna er 73 og har altid boet i lejlighed inde i Gøteborg. Men efter en stor sorg indser hun, at hun må skabe en forandring i sit liv. Det er nu eller aldrig, hun vil have sit eget hus, og det skal være ved havet. Den, der både skal tegne og bygge huset, skal være hendes søn, Elias, og det bliver en kærlighedsgave fra en søn til en mor.

10:25  

Kærlighed til kanaler VI (7:10)
Kærlighed til kanaler VI (7:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales er denne gang taget til Sydøstasien for at udforske kanaler og vandveje i Vietnam og Cambodja. I det nordlige Vietnam besøger de en flydende landsby og rejser ad den røde flod til hovedstaden Hanoi. Fra kano oplever de den overdådige natur ved Ninh Binh og fortsætter derefter sydpå til "Østens Venedig", Hoi An, der er kendt for sine fuldmånefestivaler.

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (6)
Antikkrejlerne XVIII (6) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:32  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:35  

Walter og Trofast - En særlig ferietur
Walter og Trofast - En særlig ferietur Modellervoksfilm om det skøre par. I denne film har de ikke noget ost i huset - men så kan man da selvfølgelig altid tage en tur til månen.

10:00  

Cirkus Summarum 2019
Cirkus Summarum 2019

11:40  

Bluey
Bluey

11:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:55  

Paddington
Paddington

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (17)
Bonderøven 2014 (17) På Kastaniegården er hele familen samlet i køkkenhaven for at udhule og snitte ansigter i Halloween-græskar. Skindet fra fedekalven Herman har nu garvet over 2 år i en tønde, så nu skal skindet ud af tønden og spændes op på en ramme for at tørre. Frank henter vædderlammet på marken og slagter det. Både Johan og Alma kommer forbi og ser på resultatet. Inde i stuen er Theresa og Frank i gang med at kitte 214 stykker glas i vinduerne til det nye hus.

12:45  

Nak & Æd - en pronghorn i Wyoming (10:10)
Nak & Æd - en pronghorn i Wyoming (10:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolaj er draget til det amerikanske midtvesten. På Wyomings vindblæste prærie vil de jage klodens næsthurtigste dyr - den for mange ukendte pronghorn. Men jagten bliver svær, for udover at den er hurtig, har den også et syn, der svarer til en kikkert med 8 gange forstørrelse. Pronghornen lever af vild salvie, så Nikolaj er ellevild for at få den i gryden. I særdeleshed fordi alternativet denne gang er en præriehund. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 13.04.15

13:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Swift oplever akut børnepasningskrise, efter hun har smidt alle sine bedste barnepiger ud, og Belphagor må vælge mellem sin familie og en ny ven.

13:55  

Vilde haver - gør det selv: Sådan planter du træer
Vilde haver - gør det selv: Sådan planter du træer Det kan være svært for fugle og andre dyr at finde skjulesteder og gode fødekilder i haven. I dette program viser havedesigner og biolog Katrine Turner, hvordan du let kan skabe en masse skjulesteder og gode fødekilder for fugle og insekter ved at plante træer og buske i din have.

14:10  

Hammerslag 2022 - Charmerende byhuse
Hammerslag 2022 - Charmerende byhuse Byliv og bindingsværk er på programmet, når Hammerslag skal se på charmerende byhuse. Tina Müller byder først indenfor i et nyistandsat byhus i en af Sorøs ældste gader. Dernæst går turen til Korsørs midtby, hvor prisen skal gættes på et fredet byhus, der gemmer på mange historiske detaljer. Men hvad er de to boliger blevet solgt for? Det finder vi ud af, når Mira Lie Nielsen og Jacob Carlsson konkurrerer mod Lars Lyng og Kristine Virén om at gætte salgspriserne på to byhuse.

14:40  

Kender Du Typen? 2019 - med percussion og parasol
Kender Du Typen? 2019 - med percussion og parasol Hvilken kendt dansker har intet kørekort og hele huset fyldt med gamle musikinstrumenter? Livsstilseksperterne Anna Glad Wagner og Flemming Møldrup udforsker hjemmet i Vanløse og bliver overfaldet af en luftbåren parasol. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Gåden om vores himmelrum (1:3) - Guder og uhyrer
Gåden om vores himmelrum (1:3) - Guder og uhyrer Tysk dokumentarserie fra 2020. (Ancient Skies - Gods and Monsters) Himlen har altid haft stor indflydelse på menneskets tilværelse. Vi har brugt den til at navigere efter, bygge efter og til at definere selve tiden. Her dykker vi ned i vores besættelse af det gådefulde himmelrum, som engang blev forstået gennem myter, guder og overnaturlige væsner. Men som i dag observeres ved hjælp af astronomi og teknologi, som kan bringe os millioner af lysår væk og afsløre stjerner, der fødes.

12:55  

Gåden om vores himmelrum (2:3) - Jagten på centrum
Gåden om vores himmelrum (2:3) - Jagten på centrum Tysk dokumentarserie fra 2020. (Ancient Skies - Gods and Monsters) Mennesket har altid forsøgt at forstå himmelrummets hemmeligheder. Hvorfor bevæger det sig? Og hvor befinder Jorden sig mellem planeterne og stjernerne? Her tager vi ud på en rejse gennem 2000 års opdagelser, hvor ældgamle myter erstattes med en helt ny tankegang, og vi opfinder utrolige apparater for at kortlægge verdensrummet. Mens nogle få mennesker risikerer alt for at beregne vores sande placering i universet.

13:50  

Gåden om vores himmelrum (3:3) - Vores plads i universet
Gåden om vores himmelrum (3:3) - Vores plads i universet Tysk dokumentarserie fra 2020. (Ancient Skies - Gods and Monsters) Der har været øjeblikke i astronomiens historie, der vendte op og ned på vores opfattelse af verdensrummet. Vendepunkter, der fuldstændig ændrede, hvordan vi opfatter kosmos. De har forandret vores syn på Jorden. Og på vores plads i universet. Her er historien om en helt ny ære i astronomien - der beviser, at vores galakse ikke er den eneste i universet. Men blot én blandt mange.

14:45  

Guernseys litterære kartoffeltærteklub
Guernseys litterære kartoffeltærteklub Britisk drama fra 2018. (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society) I 1946 modtager den unge forfatter Juliet et brev fra landmanden Dawsey fra kanaløen Guernsey. Impulsivt rejser Juliet til Guernsey med en plan om at skrive om øens bogklub, der blev grundlagt under krigen. Juliet danner et stærkt bånd med klubbens medlemmer - ikke mindst med Dawsey. Men hun opdager også, at klubben skjuler en hjerteskærende hemmelighed, som de nødigt vil have frem i lyset. Medvirkende: Lily James, Michiel Huisman, Tom Courtenay m.fl. Instruktion: Mike Newell.

TVR

12:10  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

12:20  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der findes et egern, som kan flyve? Ta' med Lille Nørd på egernjagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde nødder nok til verdens største nøddekage.

12:45  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

12:51  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

13:45  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

13:47  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

13:53  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

14:05  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (11)
Onkel Rejes Heavyband (11) Krølle har inviteret en ny guitarist med i bandet, men Onkel Reje er ikke meget for den nye dreng i bandet, Kong Guitarlir. Så Onkel Reje udfordrer ham til guitarduel, men det skulle han ikke have gjort. Dagen byder også på et møde med den firarmede politimand Betjent Bent Bentsen og heavyguden Lemmy.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

14:45  

Quizdyrene - Marsvinet Holger
Quizdyrene - Marsvinet Holger Dagens quizdyr er marsvinet Holger. Han bor på en gård, hvor han får besøg af quizværten Stefan. Holger har måske fået det forkerte marsvineben ud af buret, for han er først temmelig gnaven. Men måske hjælper det lidt på humøret at quizze med Stefan, der giver Holger fem spørgsmål om dyr i Australien og chancen for at vinde en flot præmie.

DR1

15:25  

Mord med miss Fisher (25)
Mord med miss Fisher (25) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Et katolsk hjem for gravide og afsporede piger rammes af en tragedie, da en teenagepige omkommer, da hun forsøger at flygte. Snart indser Phryne og Jack, at forbrydelsen har tråde, der fører langt højere op i systemet, end de nogen sinde havde drømt om.

16:15  

Mord med miss Fisher (26)
Mord med miss Fisher (26) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne, Dot, dr. Mac og tante Prudence sætter kurs mod en pittoresk hytte for at holde hvid jul i juli. Snart går der dog skår i idyllen. En af beboerne findes død, og snart begynder dødstallet at stige. Der er en morder iblandt dem - og de risikerer alle at blive det næste offer!

17:15  

Landsbyhospitalet (63)
Landsbyhospitalet (63) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Dr. Weatherill opdager, at hun er gravid igen. Et nyfødt spædbarn bliver bortført fra hospitalet. Susie og sygeplejerskerne forsøger at mane et spøgelse frem. Og en brand bryder løs i forstanderindens lejlighed.

DR2

16:45  

Pokalfodbold: Silkebrog IF - SønderjyskE, direkte
Pokalfodbold: Silkebrog IF - SønderjyskE, direkte

TVR

15:00  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

15:01  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Redningsaktion på det tvistede taffelbjerg + Vovserne redder en nysende Chase

17:00  

Oda Omvendt II (4)
Oda Omvendt II (4) Balder har lavet sin egen zapper, så han kan sætte fart i børnene. I børnehaven går Anissa på line og leger cirkus, men Balder vil ikke have det - det står ikke i dagsprogrammet! Anissas mor er for langsom, og derfor hurtig-zapper Balder hende. Nu ryger tempoet i vejret, så hun kan nå det hele på den halve tid. Anissa vil gerne bare lege cirkus og med Oda Omvendts hjælp, får Anissas mor et skud børnetidsmagi, så de sammen kan lege cirkus i ro og mag. Men Oda bliver sur på Balder, over at han har rodet i hendes ting og bygget sin egen hurtig-zapper.

17:10  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Børnebanden hører, at der findes en hemmelighed om Vokseværk i den sure mands hus. Men for at finde den, skal de løse en gåde. Motor Mille skal lokke den sure mand væk. Hun driller ham og kører væk i sin gokart med Granbergs guldbil i hælene.

17:45  

Vennerne og det grønne lys 2 (17:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (17:20) Anders har fundet strips, og vennerne sniger sig ind på Lukas' værelse, mens han sover. Kan de få ringen af ham, uden han vågner?

17:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

DR1

18:00  

Antikduellen (7:30)
Antikduellen (7:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Ribe og omegn. Sendt første gang 07.05.13

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:58  

Nak & Æd - Sprogvanskeligheder i Tyskland
Nak & Æd - Sprogvanskeligheder i Tyskland Et kort udklip af en hel udsendelse - fra Tyskland. Tysk mand og Jørgen er i sprogvanskeligheder, men det ødelægger ikke svanejagten.

19:05  

Urtehavens vilde liv
Urtehavens vilde liv Tysk naturfilm fra 2022. (The Marvellous Wild World of the Vegetable Garden) Den er en mangfoldig, myldrende verden af forbindelser og forplantninger. Af barsler og byggerier. Og af bitre opgør. En beskeden urtehave, fyldt med humlebier, vinbjergsnegle, ørentvister, svirrefluer, guldøjerne og edderkopper. For at udforske den skal man ned i øjenhøjde med den. Oplev de unikke forhold, fødsler og kampe mellem de små og store havebeboere.

20:00  

Troldehjertets hemmelighed (5:7)
Troldehjertets hemmelighed (5:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Rebekka er desperat. Hun kan ikke styre sin troldesult, og ved midnat bliver hun forvandlet til en trold for evigt. Karen må stjæle troldehjertet fra Cornelius, men da han forlader landsbyen, bliver veninderne nødt til at følge efter ham i den mørke skov. Kan de få fingrene i det bankende hjerte? Imens er forholdet mellem Marie Louise og Rasmus truet. Herremanden Aage er dukket op igen, og han tilbyder Marie Louise alt det, hun drømmer om. Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Episodeforfatter: Johannes Majgaard Nielsen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

20:30  

Søren Vesters Have - Forårsstemning
Søren Vesters Have - Forårsstemning Det er blevet påske i Thise, og de første blomster begynder at pible frem i haven. Søren laver et kæmpe påskeæg af det gamle bøgetræ, udplanter hundredvis af kransliljer og farver æg med grøntsager og blomster fra haven. Og så besøger han Hans, som ved ALT om kamelia, der netop nu står med de flotteste blomster.

DR2

19:00  

Feldthaus og verdens sejeste kvinder
Feldthaus og verdens sejeste kvinder Christine mærker et nærmest umuligt livsvalg: Armelle blev gravid som 17-årig, forladt af sin kæreste og nødt til at droppe ud af skolen. I dag er hun igang med at tage en uddannelse og underviser unge piger i rettigheder og sex. Prisen for at ændre sin fremtid i et fattigt land som Benin er, at hun meget sjældent ser sin seksårige søn.

19:30  

Feldthaus og verdens sejeste kvinder
Feldthaus og verdens sejeste kvinder Christine har taget sin gode ven Erik Peitersen med til Etiopien, hvor de flytter ind hos Mohammed og Luaba. De to venner overnatter sammen med en ko - og forsøger at følge med arbejdstempoet i en kultur, hvor der stadig bliver pløjet med oksekraft, vasket tøj i floden og lavet mad over åben ild. Alligevel er der sket fremskridt for kvinderne, finder Christine ud af, da hun taler om kvindelig omskæring med Luaba.

20:00  

Mens vi lever
Mens vi lever Dansk drama fra 2017. Kristian vender hjem til sin fødeby for at besøge sin stedfar, som er blevet alvorligt syg. Han erfarer, at alle stadig bebrejder ham for en tragisk ulykke, som sønderrev hans familie fem år tidligere. Gamle konflikter kommer op til overfladen, mens Kristian gør et sidste forsøg på at genforene familien. Medvirkende: Sebastian Jessen, Julie Christiansen, Nikolaj Groth m.fl. Instruktion: Mehdi Avaz.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da McFælde og hans håndlangere forsøger at fange en surikat, ender de med at udgrave og ødelægge hele deres levested. Nu må Petronix-redderne redde surikaternes levested, så de kan komme hjem igen.

18:30  

Isbjørnen Norm og kejserskatten
Isbjørnen Norm og kejserskatten

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Kriminelt: Forsøgte plejeren at dræbe min far?
Kriminelt: Forsøgte plejeren at dræbe min far? Karinas far er offer i en historisk retssag i Randers. To gange inden for få dage bliver han hasteindlagt fra sit plejehjem, og det viser sig, at han og tre andre beboere er blevet forgiftet. Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:50  

Sahara
Sahara Amerikansk actionfilm fra 2005. Den frygtløse eventyrer Dirk Pitt er på jagt efter et legendarisk spøgelsesskib med værdifuld last, der skulle befinde sig dybt inde i det sandede og farlige Vestafrika. Med sig har han sin gode ven og hjælper Al, samt doktor Rojas, der undersøger en mærkelig sygdom, der hærger området. Men ikke alle i Sahara synes lige godt om Dirk og hans ekspedition. Medvirkende: Matthew McConaughey, Steve Zahn, Penelope Cruz m.fl. Instruktion: Breck Eisner.

23:45  

Gift ved første blik USA XI (19:21)
Gift ved første blik USA XI (19:21) De ti deltagere i kærlighedseksperimentet genforenes for at fortælle, hvor de er henne i livet. Og for at dele både gode minder, dramaet og de emotionelle sammenbrud, de har oplevet.

DR2

21:30  

Guddommelig mad (4:4): Brød og Mirakler
Guddommelig mad (4:4): Brød og Mirakler Claus Meyer og præsten Poul Joachim Stender velsignes af syngende Jesus-evangelister i Israel - og spiser brød til. Bønnen i Fadervor om det daglige brød bliver hørt af både kristne, muslimske og jødiske bagere i form af arabiske Jerusalembrød, pitaer bagt i et rør, flettede jødiske sabbatsbrød og sågar en rugbrødsmissionær i Tel Aviv. Claus Meyer er selv brødmissionær i Danmark, men vil Poul lykkes med sin mission om at få Claus til at komme nærmere Gud, sådan i helt kristen forstand?

22:00  

Carl Nielsen - mellem himmel og jord
Carl Nielsen - mellem himmel og jord Carl Nielsen var en ener, der satte sit helt eget aftryk på verden omkring sig. Kom tæt på komponisten og hans musik, som fascinerer et stadig større publikum over hele verden. Medvirkende: Danish String Quartet, skuespilleren Tue Hoé og DR Symfoniorkestret med dirigenterne Herbert Blomstedt og Fabio Luisi.

23:00  

Kærlighed i terapi (8:9)
Kærlighed i terapi (8:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Couples Therapy) Orna konfronterer Will med hans manglende engagement i Ping. En overraskende kommentar fra Cyn truer hendes nylige forbindelse til Yaya.

23:30  

Pornorevolutionen (3:5) Klik-klik-cash
Pornorevolutionen (3:5) Klik-klik-cash Norsk dokumentarserie fra 2022. Ny teknologi har skabt nye bagmænd i pornoen. Emilie møder Onlyfans-manager Lotte, Camminghus-chef Ramona og skaberen af onanimaskinen Handy.

TVR
DR1

01:00  

Mord med miss Fisher (19)
Mord med miss Fisher (19) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Byens forlystelseskvarter er præget af bandekrig og politiets voldelige forsøg på at bekæmpe den. Da en bandeleder findes død uden for en boksering, begiver Phryne sig ned i en farlig underverden for at opklare sagen.

01:55  

Mord med miss Fisher (20)
Mord med miss Fisher (20) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phrynes mekaniker Ailsa er ved at forberede sig til det årlige bilvæddeløb, da kvindeholdets kører, Gerty, findes død i sin bil. Det tragiske dødsfald er et tilbageslag for forkæmperne for kvindelige bilister - men Phryne er sikker på, at Gertys død ikke var nogen almindelig bilulykke.

02:50  

Taggart: Død uden vanære (2:3)
Taggart: Død uden vanære (2:3) Skotsk krimiserie fra 1993. (Taggart: Death Without Dishonour) Mordet på anklageren Michelle Duncan har midlertidigt sat en stopper for retssagen mod O'Donnell, men vidner bliver stadig intimideret. Efter flere mord kommer Reid og Jardine på sporet af en forbindelse mellem ofrene, der ikke har noget med taxakrigen at gøre. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Alan Macmillan.

03:40  

Husdrømme (1:8)
Husdrømme (1:8) Svensk livsstilsserie. Vi følger familier med vidt forskellige husdrømme - drømme, der har levet i fantasien, men som nu skal blive til konkrete rammer, som livet skal leves indenfor. De medvirkende har alle store planer, masser af mod og mange talenter, nu går de i gang. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh lægger ud med at se på, hvordan det er gået de otte par fra sidste sæson, som alle kastede sig ud i projektet med at bygge deres ultimative drømmehus. Er de blevet færdige - og har kærligheden overlevet?

03:40  

Kærlighed til kanaler VI (6:10)
Kærlighed til kanaler VI (6:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales drager denne gang ud på en episk rejse på Rideau-kanalen i Canada. En 200 kilometer lang tur, der går fra Kingston til landets hovedstad Ottawa. Undervejs besøger de fæstningsanlægget Fort Henry, der blev bygget til at forsvare landet mod invasion fra USA - og i Ottawa oplever de en af verdens smukkeste slusetrapper.

DR2

00:05  

Mordet på Sarah
Mordet på Sarah Italiensk dokumentarserie fra 2021. (Sarah - La ragazza di Avetrana) Også Sabrinas farbror Carmine Misseri er blevet dømt, men bliver løsladt efter nogle år. Så afslører han, at hans bror Michele - Sabrinas far - som barn blev misbrugt. Var Micheles første forklaring sand alligevel? Den berømte forsvarsadvokat Franco Coppi anker sagen til EU-domstolen. Hvem var skyldig i mordet på Sarah? Hvordan var hele sagen forløbet, hvis ikke medierne havde forvandlet den til et realityshow?

01:00  

Reagan - fra Hollywood til Det Hvide Hus (4:4)
Reagan - fra Hollywood til Det Hvide Hus (4:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Reagans) I Ronald Reagans anden præsidentperiode rammer en politisk skandale: Iran-contra-affæren. Ronald Reagans administration har solgt våben til Iran i et forsøg på at få frigivet amerikanske gidsler. Uden for pressens søgelys bruger Nancy sine evner og kontakter til at forme ægteparrets eftermæle.

01:55  

Therese - pigen, der forsvandt (5:5) - Pakistan-sporet
Therese - pigen, der forsvandt (5:5) - Pakistan-sporet Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) Et nyt rygte vokser: Er Therese blevet kidnappet og bortført til Pakistan? Det norske politis afdeling for uopklarede sager genåbner efterforskningen. Er der noget nyt at finde nu 32 år efter Therese forsvandt?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, OELSTYKKE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0331080818